Året der gik
2010 var det første år med den ny indkøbte formula 28 tri. En trimmeran? Hvad skal det ikke ende med? ;-)) ja vi havde tit snakket om hvornår vi skulle skifte til en tri, efter 8 år med forskellige katamaraner. Så efter at vi måtte skille os af med SS sidste efterår, var vi ikke i tivel om at det skulle være nu. Det fineste eksemplar af en F28 blev fundet, og den blev købt. Der var dog et par småting der skulle laves, før den var 100 % up to date, så vi tog tyren ved hornene og fik tilpasset båden efter danske forhold, hvor vi ofte har stærkere vind og korte – høje bølge.

Inden isen var væk var båden i vandet, og vi gjorde båden klar til årets sejladser, der var ikke megen vind, og det passede os godt med en blid start. Båden viste god preformance ved onsdags sejladserne mod Q. i hans nu osse opdaterede 28 fods tri.

<i>Året der gik</i>

Sidst i Maj sejlede vi til Bogense for at deltage i Fyn-Cup, hvad der viste sig at være en af de sygeste sejladser i 2010 pga. vinden og samme var osse grunden til at vi udgik, det er aldrig den udvej man selv vælger men en tvungen… Derefter sejlede vi resten af foråret i hjemlige farvande fik rettet fejlen på rorsystemet og fik opbygget noget mere erffaring med båden.
Sommeren igennem sejlede vi stadigt og i efteråret var der et utal af hjemlige kapsejladser og derudover et par stykker rundt i Danmark. En enkelt rekord blev det til på Endelave rundt, så nu har vi hurtigste omsejlings tid på begge baner omkring Endelave NICE!! Brandsø Rundt lykkedes det os at få en 3 hurtigste tid, efter at vi blev fanget i et vind hul, og vi fik sejlet os op igennem hele feltet igen, flot kæmpet gutter!

Båden er nu klargjort til foråret med ny primer og bundmaling, div. Fald mm er skiftet samt nogle nye sejl er bestilt.
Vi er godt rustet til 2011 og vi er mere end klar… (og vi går ikke i hi, der sejles også hele vinteren igennem med A-cat se: www.acat.dk)


Udskrevet fra http://formula28.dk d. 13. Maj 2021  09:06:58